Too'l 24/7 Safety Sneakers 

Too'l: Maten en Modellen 

 

Too'l safety sneakers collectie

 

Too'l Fire 24 7 Safety Sneaker werkschoen beveiligdToo'l Safety Sneakers Maten

De Too’l safety sneakers zijn leverbaar in diverse maten en zijn zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.
De Water en Cloud zijn beschikbaar in de maten 36 t/m 47.
De Fire, Breeze Storm Rain en Sun worden niet meer gefabriceerd en zijn (indien nog aanwezig) enkel uit voorraad leverbaar.

 

Hoge en Lage Too'l Werkschoenen

Too'l werkschoenen zijn verkrijgbaar in zowel hoge als lage modellen.

Hoge modellen geven meer stabiliteit en bescherming. Hoge werkschoenen beschermen ook de enkel en achillespees en er komt minder gemakkelijk water in de schoen. Ze zijn hierdoor meer geschikt voor bijvoorbeeld werkzaamheden in de bouw.
Nadeel is dat hoge schoenen minder geschikt zijn voor werkzaamheden waarbij veel wordt geknield en ze er wat minder vlot en sportief uit zien.

Lage modellen geven meer beweeglijkheid en zijn geschikter voor werkzaamheden waarbij vaak geknield moet worden. Een laag model past qua vlotheid en sportiviteit ook beter bij een sneaker dan een hoog model. Daarom zijn er meer lage Too'l 24/7 sneakers dan hoge Too'l 24/7 sneakers.
Lage werkschoenen bieden echter minder bescherming dan hoge schoenen omdat ze geen bescherming geven aan de enkel en achillespees. 
 

 

Een Too'l Safety Sneaker voor Iedereen

Door het aanbod aan modellen en kleuren Too'l Safety Sneakers is er een Too'l veiligheidsschoen voor iedereen. Kies uit de Fire, Water, Breeze, Storm, Sun, Rain of Cloud.

Al deze beveiligde sneakers voldoen aan de veiligheidsklasse S3. Wat inhoudt dat ze allemaal een beveiligde neus en beveiligde tussenzool hebben.
Daarnaast hebben Too'l veiligheidsschoenen ook waterafstotende eigenschappen, een energieabsorberende hak en antistatische eigenschappen. De Cloud heeft daarnaast ook nog elektrostatische ontlading (ESD).

Too'l 24/7 Safety Sneakers Collectie Woltex

Fire & Water

De Too'l Fire safety sneaker en de Too'l Water safety sneaker zijn beide lage modellen met een opvallende flitsende kleur gecombineerd met wit.
De Too'l Fire is een fel rode veiligheidssneaker en de Too'l Water een blauwe veiligheidssneaker.

Door hun lage model geven deze veiligheidsschoenen meer beweeglijkheid, zijn ze meer geschikt voor geknielde werkzaamheden en zien er sportiever uit dan hoge werkschoenen.

De Water is beschikbaar in de maten 36 t/m 47. De Fire is niet meer leverbaar en enkel nog beschikbaar tot zover deze in voorraad is.

 

Breeze & Storm

Subtielere rustige modellen zijn de Too'l Breeze safety sneaker en de Too'l Storm safety sneaker. De Breeze en Storm zijn vergelijkbare veiligheidsschoenen waarbij de Too'l Breeze een lage werkschoen is en de Too'l Storm een hoge werkschoen. Beide werksneakers hebben een identiek kleurenschema bestaande uit blauw, zwart en bruin.

De Too'l Breeze geeft als lage werkschoen meer beweeglijkheid en is daardoor meer geschikt bij werkzaamheden waarbij geknield dient te worden en heeft tevens een sportiever uiterlijk.
De Too'l Storm geeft als hoge werkschoen meer bescherming omdat hij ook de enkel en achillespees beschermd.

De Breeze en Storm zijn niet meer leverbaar en enkel nog beschikbaar voor zover deze nog in voorraad zijn.

 

Sun & Rain

Wat subtieler dan de Too'l Fire en Too'l Water, maar net wat flitsender dan de Too'l Breeze en Too'l Storm zijn de Too'l Sun safety sneaker en Too'l Rain safety sneaker. De Sun werkschoen en Rain werkschoen lijken op respectievelijk de Too'l Breeze en Too'l Storm schoenen, maar dan in de kleuren bruin en oranje. De Too'l Breeze is een lage safety sneaker en de Too'l Storm is een hoge safety sneaker.

De Too'l Sun is door zijn lage model sportiever en meer geschikt voor werkzaamheden waarbij geknield dient te worden. De Too'l Rain geeft meer bescherming door zijn hoge model: Hij beschermt ook de enkel en achillespees.

De Sun en Rain zijn niet meer leverbaar en enkel nog beschikbaar voor zover deze nog in voorraad zijn.

 

Too'l Cloud 24/7 Safety Sneaker werkschoenCloud

Er is zelfs een Too'l safety sneaker met elektrostatische ontlading (ESD): de blauw-rood-witte  Too'l Cloud safety sneaker.
De Cloud sneaker geeft volgens de Internationale ESD (Electro Static Discharge) norm IEC 61340-5-1 bescherming tegen statische ontladingen. De schoen beschermt de drager als een kooi van Faraday tegen elektriciteit.

Alle Too'ls zijn standaard antistatisch. Dat wil zeggen een weerstand tussen 0,1 en 1000 MegaOhm (MΩ), wat in de meeste gevallen voldoende is. De ESD bescherming van de Too'l Cloud zorgt er voor dat hij onder alle omstandigheden elektrostatische ontladingen voorkomt. Doordat hij een lage weerstand heeft van tussen de 0,1 en 100 MΩ wordt de drager niet opgeladen. Hierdoor is de Too'l Cloud zeer geschikt voor mensen die met elektronica werken.

Qua uiterlijk lijkt de Too'l Cloud beveiligde werkschoen op een combinatie van de Too'l Breeze, Too'l Water en Too'l Fire met een combinatie van de kleuren blauw, wit en rood.
Omdat de Too'l Cloud een lage veiligheidsschoen is ziet hij er vlotter en sportiever uit. Ook geeft hij meer beweeglijkheid dan de hoge veiligheidsschoenen en is daardoor geschikter voor geknield werk.
 

De Cloud is beschikbaar in de maten 36 t/m 47.

 

Webwinkel

Bekijk het volledige assortiment Too'l 24/7 Safety Sneakers of ga direct naar de webwinkel van Woltex.nl.


 

> Too'l: Certificering
< Too'l: Modieus en veilig

 

 
Deel deze pagina
Delicious Digg Facebook Stumbleupon Twitter Reddit Google Bookmarks