Too'l 24/7 Safety Sneakers 

Too'l: De nieuwe Safety Sneakers 


Too'l 24/7 safety sneakers logo

 

Too'l FireNieuwste Safety Sneakers: Too'l

Too'l werkschoenen zijn de nieuwste safety sneakers
Deze veiligheidsschoenen zijn afkomstig uit Portugal waar ze worden geproduceerd door het bedrijf Albano Miguel Fernandes (AMF). AMF is ook bekend van het merk To Work For.

Too'l 24/7 sneakers zijn dankzij het gebruik van sterke en flexibele materialen plus een fraai uiterlijk de ideale combinatie van een comfortabele goed beveiligde werkschoen en een modieuze trendy sneaker.

Harde werkers hoeven nu geen genoegen meer te nemen met een klassieke lomp uitziende werkschoen, met safety sneakers van Too'l kun je er tijdens je werk ook goed uit zien.

De huidige collectie bestaat alleen nog uit de uit de Too'l Water en Too'l Cloud (ESD) omdat deze twee modellen veel populairder waren dan de rest van de collectie.

De Too'l FireToo'l Sun, Too'l RainToo'l Breezeen Too'l Storm zijn niet meer leverbaar en uitsluitend nog verkrijgbaar voor zover de voorraad strekt.  Heeft u behoefte aan één van deze modellen? Wees er dan snel bij want op is op!


 

Too'l Safety Sneaker Sun beveiligde werkschoenDe Werkschoen voor Werk en Vrije Tijd

Dit zijn de ultieme veiligheidsschoenen voor de hardwerkende professional in een industriële omgeving die veilige en comfortabele schoenen nodig heeft, maar geen concessies wil doen aan mode en een goede uitstraling.

Omdat Too'l werkschoenen uitstekend beveiligd zijn en er uit zien als sneakers kunnen ze naast het werk ook in de vrije tijd gedragen worden.
Dus ook thuis of tijdens vrijetijdsactiviteiten maak je een goede indruk met deze veilige trendy sneakers.


 

Too'l: Safe at Work fun at Home

Too'l veiligheidsschoenen zijn het beste van 2 werelden.
Het motto van Too'l is daarom:
Safe at work. Fun at home.
Veilig op het werk en leuk voor thuis.  

 

> Too'l: Modieus en veilig

 

 

 
Deel deze pagina
Delicious Digg Facebook Stumbleupon Twitter Reddit Google Bookmarks